FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
r**0@gmail.com | C_TE49ED | Sprzedano: 1583K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-08-08
Opinia: Pozytywna
Treść: Petarda! Polecam
a**2@wp.pl | C_N3VFZ2 | Sprzedano: 5737K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2022-08-08
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zawsze wszystko w porządku ;)
m**1@gmail.com | C_QOFZUX | Sprzedano: 3465K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-08-08
Opinia: Pozytywna
Treść: Ostatnio nieco dłużej niż zwykle, ale i tak jestem zadowolony. Polecam wszystkim sprzedaż coinsów na supercoinsy.pl!
d**z@gmail.com | C_X8KO1Z | Sprzedano: 1090K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-08-06
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zawsze zadowolony. Ceny mogłyby być lepsze, ale ogólnie jest super
a**d@wp.pl | C_U5UH7L | Sprzedano: 2396K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-08-06
Opinia: Pozytywna
Treść: Gorąco polecam
d**z@gmail.com | C_USJSRL | Sprzedano: 1053K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-08-05
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak najbardziej wszystko w porządku. Szybo, pewnie , 100% zadowolenie
k**6@wp.pl | C_SQHEEM | Sprzedano: 10003K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2022-08-03
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko sprawnie i bez bana. Polecam !!
l**7@wp.pl | C_J7US6Z | Sprzedano: 1069K FIFA Coins PC | 2022-07-30
Opinia: Pozytywna
Treść: Już któryś raz sprzedaje tutaj coinsy i za każdym razem współpraca na najwyższym poziomie. 10/10
m**4@o2.pl | C_TBZZCS | Sprzedano: 991K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-07-29
Opinia: Pozytywna
Treść: Można powiedzieć że wpolpracuje z tą firmą ponieważ jak mam tylko sprzedawać monety to robię to u nich. Realizują w jak tylko to możliwie najszybszy czas nigdy nie było bana oraz super kontakt z obsługą polecam sto %%%%%%
x**t@gmail.com | C_9OSMPG | Sprzedano: 1276K FIFA Coins PC | 2022-07-29
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko poszlo bezproblemowoi bez bana. Polecam!
m**d@gmail.com | C_DSIOF9 | Sprzedano: 1815K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-07-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko i skutecznie
d**z@gmail.com | C_GBIPMB | Sprzedano: 920K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-07-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak dla mnie bomba
d**z@gmail.com | C_LXQV7M | Sprzedano: 803K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-07-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak dla mnie bomba
r**7@gmail.com | C_MUA8DN | Sprzedano: 781K FIFA Coins PC | 2022-07-27
Opinia: Pozytywna
Treść: wszystko sprawnie, szybko, bezproblemowo, polecam :))
m**8@wp.pl | C_SFQER5 | Sprzedano: 7200K FIFA Coins PC | 2022-07-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zawsze pełna profesja.

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia