FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
a**2@wp.pl | C_0F1HSE | Sprzedano: 5045K FIFA Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-28
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko i sprawnie ;)
k**z@gmail.com | C_AFTZVE | Sprzedano: 1027K FIFA Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-28
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko szybko i sprawnie.
m**n@gmail.com | POAASM | Kupiono: 200K FIFA 23 Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Najlepsza strona, szybka realizacja, 0 problemów
k**4@gmail.com | X5UKZS | Kupiono: 200K FIFA 23 Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Bardzo szybka realizacja zamówienia. Z całego serca polecam!
j**6@gmail.com | 3YU2KC | Kupiono: 3200K FIFA 23 Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko pięknie i szybko. Polecam
f**1@o2.pl | HACBTK | Kupiono: 200K FIFA 23 Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Git
d**i@gmail.com | C_USGBF5 | Sprzedano: 456K FIFA Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko Ok, kasa doszła bardzo szybko .
a**0@gmail.com | C_VV61YB | Sprzedano: 500K FIFA Coins PC | 2023-01-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Super sprawa, szybko i bez problemowo ☺️
p**l@gmail.com | PL9MZX | Kupiono: 100K FIFA 23 Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Świetnie
m**k@wp.pl | C_YPQHQ6 | Sprzedano: 2016K FIFA Coins PC | 2023-01-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko przebiło pomyślnie i sprawnie, sprzedane 2060k. Polecam
n**3@gmail.com | C_THINPT | Sprzedano: 1035K FIFA Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Kilka ładnych lat sprzedaje tu coinsy ,pomimo jednego bana z dużą ilością monet . Firma zachowała się wtedy ok i pokryła dużą część strat . Dlatego w tym roku znów tu wróciłem .Pozdrawiam

Komentarz SuperCoinsy.pl: Dziękujemy za komentarz i współpracę. Chcieliśmy tylko dodać, że bany zdarzają się u nas bardzo rzadko, a z roku na rok jest ich coraz mniej i są to dosłownie pojedyncze przypadki w skali kilkunastu tysięcy zleceń rocznie :)
1**9@gmail.com | PQOI9A | Kupiono: 200K FIFA 23 Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybka dostawa
k**a@gmail.com | C_1JZLDL | Sprzedano: 470K FIFA Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko jak najbardziej ok Polecam
b**1@gmail.com | C_VJSQ4M | Sprzedano: 1845K FIFA Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-24
Opinia: Pozytywna
Treść: 1800k bez bana, szybko, bez problemów :D
b**8@gmail.com | C_ECOYBU | Sprzedano: 382K FIFA Coins PS5, PS4, XSX, XSS, XONE, Stadia | 2023-01-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Pooolecam!

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia