FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
q**k@wp.pl | C_0VP1QR | Sprzedano: 604K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-10-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko jak zawsze ok! ;)
| VBN3Y3 | Kupiono: 50K FIFA 22 Coins PS4, PS5 | 2021-10-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Doładowywałem już 6 razy. Kilka razy był problem z mojej winy bo zamiast wyjść z FUT to tylko zamykałem grę i jeszcze kilkanaście minut byłem zalogowany - otrzymywałem wtedy email że nie można doładować bo jestem zalogowany. Teraz już za każdym razem wchodzi bez problemu (tylko trzeba pamiętać żeby mieć minimum 10k na koncie w Fifie). Bardzo dobra i szybka komunikacja e-mailową. Polecam
k**4@gmail.com | C_DMOJJJ | Sprzedano: 573K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-10-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm
p**1@outlook.com | C_VFGLVM | Sprzedano: 1013K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-10-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Po raz kolejny szybko, sprawnie szybko poszło, polecam.
| IOS34W | Kupiono: 139K FIFA 22 Coins PS4, PS5 | 2021-10-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Dziękuję za zrealizowanie mojego zamówienia. Cały proces przebiegł szybko i gładko. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze eraz dziękuję :)
| UWH1C7 | Kupiono: 1001K FIFA 22 Coins PS4, PS5 | 2021-10-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam
d**5@gmail.com | C_9GZHR9 | Sprzedano: 372K FIFA Coins PC | 2021-10-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam
x**i@gmail.com | C_9MMKPM | Sprzedano: 1551K FIFA Coins PC | 2021-10-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko sprawnie
m**m@gmail.com | C_EGWM8B | Sprzedano: 328K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-10-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko bezpiecznie i bezproblemowo :)
m**3@gmail.com | C_BSQTRX | Sprzedano: 311K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-10-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Solidna firma kolejny raz szybko i sprawnie a pieniądze już dawno na koncie polecam
w**q@gmail.com | C_IUHSYX | Sprzedano: 1723K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-10-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Very good service, comunication and delivery really fast, i recommend to use this sute of course!
s**b@gmail.com | C_CBT42I | Sprzedano: 1115K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-10-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Completely satisfied with this service. My recomendations.
s**3@wp.pl | C_OI0OTG | Sprzedano: 500K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-10-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko i sprawnie jak zawsze!
| NW5CFI | Kupiono: 300K FIFA 22 Coins XONE, XSX, XSS | 2021-10-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko w najlepszym porzadku.
m**p@gmail.com | C_8EEROV | Sprzedano: 873K FIFA Coins PC | 2021-10-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Sprzedaż coinsów przeprowadzona sprawnie i bez bana.

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia