FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
b**5@gmail.com | C_AX2PDB | Sprzedano: 2971K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2022-07-02
Opinia: Pozytywna
Treść: spoko mam pitos wszystko no scam
d**8@gmail.com | C_BQO78A | Sprzedano: 704K FIFA Coins PC | 2022-07-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Mega 100kk pobrane przez 2 lata nie cale ! :D i to bez Bana !!
m**5@wp.pl | C_0P9D04 | Sprzedano: 3236K FIFA Coins PC | 2022-07-01
Opinia: Pozytywna
Treść: Bardzo szybko, bez problemów i bez blokady.
d**z@gmail.com | C_6UYRJX | Sprzedano: 412K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-07-01
Opinia: Pozytywna
Treść: Dla mnie bomba
d**z@gmail.com | C_QLB9TZ | Sprzedano: 765K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-07-01
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zawsze super
d**4@gmail.com | C_GHMGNZ | Sprzedano: 3884K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-07-01
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zawsze wszystko szybko i gładko. polecam
f**z@gmail.com | C_WSB1KC | Sprzedano: 4977K FIFA Coins PC | 2022-07-01
Opinia: Pozytywna
Treść: Sprawnie i dokładnie , Polecam !
d**5@wp.pl | C_59QYUZ | Sprzedano: 1618K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-06-30
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko super jak zawsze :)
m**o@vp.pl | C_ADGNYX | Sprzedano: 1101K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2022-06-30
Opinia: Pozytywna
Treść: Całość zamknięta w tydzień z delikatnym ogonem ale wiadomo że na xboxie wszystko trwa dłużej. Przelew posłany w poniedziałek we wtorek rano już dotarł. Usługa godna polecenia :)
k**k@gmail.com | C_6UCSQD | Sprzedano: 2000K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-06-28
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko, sprawnie - i to kolejny raz, polecam!
a**y@gmail.com | C_F6FQWG | Sprzedano: 2758K FIFA Coins PC | 2022-06-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Sprawnie i bez problemu, Polecam!
b**5@gmail.com | C_I3CXR8 | Sprzedano: 8087K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2022-06-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Jestem bardzo zadowolony z usługi. Szybko sprawnie i co najważniejsze bez bana. Bardzo miła obsługa i do zobaczenia w kolejnych edycjach ;)
o**r@onet.pl | C_Z2HQFL | Sprzedano: 22020K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-06-26
Opinia: Pozytywna
Treść: wszysko poszlo sprawnie.
x**x@gmail.com | C_DQKXWH | Sprzedano: 4475K FIFA Coins PS4, PS5 | 2022-06-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko :) przyjemnie :) uczciwie :) tak w 3 słowach opiszę współpracę
m**z@gmail.com | C_SU06VT | Sprzedano: 479K FIFA Coins PC | 2022-06-25
Opinia: Pozytywna
Treść: bardzo sprawnie i szybko, polecam

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia