FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
k**4@gmail.com | C_28EPWC | Sprzedano: 800K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2020-03-28
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko tak jak być powinno. Polecam
k**s@interia.pl | C_WPST0H | Sprzedano: 1216K FIFA Coins PS4, PS5 | 2020-03-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Niestety dostałem bana i zostało mi pobrane za dużo coinsow nie dostałem żadnej rekompensaty
s**9@gmail.com | C_43QIQR | Sprzedano: 1200K FIFA Coins PS4, PS5 | 2020-03-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko przebiegło bez problemów. Polecam w 100%
f**6@wp.pl | C_ZBDZVF | Sprzedano: 1000K FIFA Coins PS4, PS5 | 2020-03-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko i sprawnie. Polecam
m**1@gmail.com | C_P4O95V | Sprzedano: 392K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2020-03-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Bardzo sprawna obsluga, polecam w 100%!
n**e@o2.pl | C_F2YQHH | Sprzedano: 6000K FIFA Coins PS4, PS5 | 2020-03-26
Opinia: Pozytywna
Treść: O******m im 10kk w sumie. Szybko, super, ale mało płacą. To jedyny minus.
m**0@wp.pl | C_TMYFTJ | Sprzedano: 5338K FIFA Coins PS4, PS5 | 2020-03-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko super, tak trzymać
k**9@gmail.com | C_VVAO0O | Sprzedano: 5702K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2020-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko szybko, super kontakt. Polecam
a**5@onet.eu | C_7QLOZP | Sprzedano: 1253K FIFA Coins PC | 2020-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko szybko i sprawnie :) Polecam
k**4@op.pl | C_1FBBVB | Sprzedano: 2500K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2020-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Jeżeli chcesz oddać coinsy w dobre ręce to świetnie trafiłeś. Polecam
x**3@wp.pl | C_YKEK6P | Sprzedano: 833K FIFA Coins PS4, PS5 | 2020-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: 3 Dni i pieniądze na koncie, polecam.
c**h@yahoo.pl | C_SPERW5 | Sprzedano: 3490K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2020-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Pełna Profeska
p**b@gmail.com | C_5PJZ3N | Sprzedano: 1900K FIFA Coins PC | 2020-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam serdecznie. Bardzo szybka i sprawna transakcja!
k**o@wp.pl | C_FA4Q3J | Sprzedano: 9033K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2020-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Sprawnie i szybko, ogólnie polecam bardzo
e**5@o2.pl | C_HG5WOD | Sprzedano: 3995K FIFA Coins PS4, PS5 | 2020-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko, sprawnie! Nic oddać, nic ująć.

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia