FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
p**[email protected] | C_ZOQOLI | Sprzedano: 6491K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko zgodnie z opisem na stronie. Sprzedane 6,5 mln monet, cała transakcja zakończona (w tym pieniądze na koncie) po 4 dniach od zlecenia. Polecam.
r**[email protected] | C_NFQ008 | Sprzedano: 555K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Opinia jak zawsze pozytywna. Szybko, sprawnie, bez bana i pieniądze szybko na koncie. Jedna tylko mała uwaga ponieważ z konta zostało pobrane o 55 k więcej niz zleciłem. Oczywiście ta różnica została potem przez pracownika zaktualizowana i dostałem odpowiednio więcej pieniędzy. Dobrze by było jakbym został o tym poinformowany. Czy zgadzam sie na pobranie większej ilości monet.
k**[email protected] | C_HEIEWE | Sprzedano: 476K FIFA Coins PC | 2021-03-27
Opinia: Pozytywna
Treść: Super, sprzedaje już któryś raz i z każdym razem jest tak samo super!
d**[email protected] | C_8FNOEF | Sprzedano: 4000K FIFA Coins PC | 2021-03-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Sprawnie, przyjemnie, nie trzeba martwić się o samodzielne przelewanie. Mija tydzień, konto ciągle aktywne, nie było żadnego upomnienia ze strony Kanadyjczyków
e**[email protected] | C_QBUAKS | Sprzedano: 4287K FIFA Coins PC | 2021-03-26
Opinia: Pozytywna
Treść: Przerwałem 4.5 mln coinsow na pc. Co do obsługi, support bardzo szybko odpisywał na różne wiadomości, zarówno kiedy odemnie potrzebowali więcej informacji, lub kiedy ja chciałem coś zmienić. Co więcej pisaliśmy w różnych dniach i godzinach a odpowiedzi dostawałem natychmiastowo co jest napewno na +. Transakcja trwała jak było napisane 1-2, przebiegła szybko bez boleśnie (bez bana) i jakiegokolwiek problemu. Pieniądze przyszły na konto po 2 dniach roboczych. Czy polecam? Odpowiedzcie sobie sami. Chyba na rynku nikt nie daje wam gwarancji, że w razie bana otrzymacie rekompensatę.
j**[email protected] | C_3G1YNC | Sprzedano: 400K FIFA Coins PC | 2021-03-25
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko w porządku, pieniądze na koncie. Jestem zadowolony i polecam.
k**[email protected] | C_JGUOSJ | Sprzedano: 1825K FIFA Coins PC | 2021-03-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko zgodnie z opisem, płatność bardzo szybka, super :)
a**[email protected] | C_FLPLCH | Sprzedano: 2208K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Przelane 2.2kk , wszystko mega sprawnie i szybko, pieniążki na koncie na drugi dzień roboczy 10/10 - polecam
k**[email protected] | C_BKJMAR | Sprzedano: 904K FIFA Coins PC | 2021-03-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko doszło bez żadnych komplikacji
l**[email protected] | C_MG3G3Q | Sprzedano: 1501K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, łącznie z przelewem. (FIFA 21- PS5)
q**[email protected] | C_S5WLUO | Sprzedano: 429K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak najbardziej polecam! Szybka transakcja, dobre pieniądze i co więcej trzeba ? ;)
m**[email protected] | C_1WDMP2 | Sprzedano: 4088K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybka i profesjonalnie wykonana transakcja.
k**[email protected] | C_D9LJTB | Sprzedano: 5201K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-24
Opinia: Pozytywna
Treść: Usługa udana, wymiana coinsow przeszła szybko i bezproblemowo, polecam
w**[email protected] | C_3Z4CIE | Sprzedano: 1010K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: Bardzo dobra usługa godna polecenia , tylko sprzedawać.
k**[email protected] | C_AM7DEP | Sprzedano: 2066K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko, profesjonalnie.

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia