FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
M**[email protected] | C_Z9J8HY | Sprzedano: 4724K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-02-03
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam w 100%! Szybko i sprawnie
w**[email protected] | C_GUQTQG | Sprzedano: 2500K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-02-03
Opinia: Pozytywna
Treść: Pieronie jak hymn o tym wiedział wcześniej to już dawno miałbym swój dom!!! Setki milionów coinsow z poprzednich edycji.... Jeżem debil...
y**[email protected] | C_AGDBOC | Sprzedano: 2291K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-02-03
Opinia: Pozytywna
Treść: Monety sprzedaje tu od dwóch lat. Zawsze szybko i bezproblemowo. Polecam.
r**[email protected] | C_H3ATA6 | Sprzedano: 1000K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-02-03
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zwykle, szybko i profesjonalnie. Pozdrawiam
p**[email protected] | C_DFMAT2 | Sprzedano: 3205K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-02-03
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszytko on polecam już 4x korzystam z obsługi :)
c**[email protected] | C_TMXVY0 | Sprzedano: 1634K FIFA Coins PC | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko elegancko, profesjonalna obsługa. Okres oczekiwania od wystawienia coinsow do sprzedaży a otrzymanie pieniędzy na konto: równo tydzień Polecam każdemu
k**[email protected] | C_4SLATT | Sprzedano: 574K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam
d**[email protected] | C_XQAY9Y | Sprzedano: 1538K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko i bez kłopotu, jak zawsze
s**[email protected] | C_MKCNBE | Sprzedano: 7299K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: W 100% polecam! Lekko ponad 7kk sprzedane ekspresowo. Żadnych problemów.
m**[email protected] | C_57BZ4O | Sprzedano: 266K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam !!
m**[email protected] | C_GPOEUY | Sprzedano: 420K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zwykle szybko i sprawnie
m**[email protected] | C_CO7ED3 | Sprzedano: 962K FIFA Coins PC | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Kolejny raz sprzedaje i jestem bardzo zadowolony. Pieniądze dotarły szybko, coinsy pobrane bez bana. Serdecznie polecam!
w**[email protected] | C_PLYYUG | Sprzedano: 1393K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Korzystam z usług SUpercoinsy.pl już któryś raz, zawsze szybko i sprawnie załatwiona usługa.
P**[email protected] | C_5XW2SX | Sprzedano: 5000K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam wszystkim którzy chcą sprzedać coinsy. Sam pierwszy raz to robiłem, sprzedałem 5mln w piątek, w poniedzialek popołudniu, pieniądze były na koncie. Polecam fachowa i rzetelna obsługa
s**[email protected] | C_YOBCWR | Sprzedano: 10977K FIFA Coins PC | 2021-02-02
Opinia: Pozytywna
Treść: Wbrew moim obawom, transakcja przeszła wyśmienicie. Szybko, bo w przeciągu tygodnia, i bezpiecznie, bo bez bana, mimo, że ilość coinsów była ogromna.

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia