FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
k**[email protected] | C_ABSCNJ | Sprzedano: 771K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-16
Opinia: Pozytywna
Treść: Super
l**[email protected] | C_8Z9IKH | Sprzedano: 1978K FIFA Coins PC | 2021-03-16
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko, sprawnie i bez bana
s**[email protected] | C_HWFPVH | Sprzedano: 6762K FIFA Coins PC | 2021-03-15
Opinia: Pozytywna
Treść: Sprzedałem prawie 7 mln coinsów i nie mam bana a pieniądze wpłynęły na konto. Polecam
w**[email protected] | C_YRIZFW | Sprzedano: 410K FIFA Coins PC | 2021-03-15
Opinia: Pozytywna
Treść: Udana transakcja
e**[email protected] | C_VGICBF | Sprzedano: 6785K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-15
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko dobrze
n**[email protected] | C_X0PM3Q | Sprzedano: 391K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-15
Opinia: Pozytywna
Treść: Będzie to bardzo rzetelna opinia. Ogólnie poziom świadczonej usługi jest na bardzo wysokim poziomie. Najważniejsze zalety: - stały i szybki kontakt - szybka realizacja - bardzo wysoki poziom kultury pracowników - szybka wypłata na wskazane konto - nawet w razie bana (raz w zeszłym roku się zdarzyło) - adekwatna rekompensata, żadnych komplikacji i opóźnień, dochodzeń, tłumaczeń itd. Jest jednak jedna wada: MINIMALNA ILOŚĆ MONET DO ODDANIA. Na tym etapie gry, ilość osób grająca w tę grę spada, tym samym kwota 400k jest bardzo wysoką jako ta minimalna. Uważam, że 200k była ilością optymalną. Liczę na zmianę na tej płaszczyźnie. Jestem pewien, że wielu Waszych klientów popiera moje zdanie. Ogólnie polecam, oddaję regularnie monety supercoinsom od kilku lat, spore ilości i z czystym sumieniem mogę ich polecić. Pozdrawiam! Michał
s**[email protected] | C_VNV8UR | Sprzedano: 3732K FIFA Coins PC | 2021-03-15
Opinia: Pozytywna
Treść: +
m**[email protected] | C_NX7FV9 | Sprzedano: 3714K FIFA Coins PC | 2021-03-14
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam jeśli ktoś chce szybko i bezpiecznie sprzedać coinsy. Super firma. Bardzo krótki czas realizacji serdecznie polecam.
m**[email protected] | C_DTCW4X | Sprzedano: 2565K FIFA Coins PC | 2021-03-14
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybka realizacja 4 dni i pieniądze na koncie. Polecam
m**[email protected] | C_ABFDU5 | Sprzedano: 9011K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-14
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko super jak zwykle :) Polecam
e**[email protected] | C_GB7MGZ | Sprzedano: 12989K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-14
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko w należytym porządku. Coinsy przelane, kasa wpłynęła, konto bez bana. Polecam.
f**[email protected] | C_9BJPRV | Sprzedano: 979K FIFA Coins PC | 2021-03-14
Opinia: Pozytywna
Treść: Bezbłędna obsługa oraz przecudowna jakość
b**[email protected] | C_VSWHO6 | Sprzedano: 597K FIFA Coins PC | 2021-03-13
Opinia: Pozytywna
Treść: zajebista strona przysiegam
v**[email protected] | C_OOATVN | Sprzedano: 924K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-13
Opinia: Pozytywna
Treść: Profesjonalnie i pewnie realizowane zamówienia. Szybka i miła obsługa.
m**[email protected] | C_E8G7R8 | Sprzedano: 1100K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-13
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko sprawnie jak zawsze. Pieniążki na koncie. Polecam

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia