FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
p**[email protected] | C_TQBPNX | Sprzedano: 389K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-12
Opinia: Pozytywna
Treść: Bardzo szybko, mile i bez nerwów. Polecam z całego serca
m**[email protected] | C_3HXQLN | Sprzedano: 1124K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-12
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko przebiegło dobrze jak w ostatnich zleceniach
3**[email protected] | C_XIXGIV | Sprzedano: 3735K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-12
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko super
s**[email protected] | C_YVPCUS | Sprzedano: 1978K FIFA Coins PC | 2021-03-12
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko git.
k**[email protected] | C_BJRILQ | Sprzedano: 1315K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-12
Opinia: Pozytywna
Treść: mega fajnie . POzdro
f**[email protected] | C_PRRSFX | Sprzedano: 2373K FIFA Coins PC | 2021-03-12
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko szybko sprawnie. Polecam
K**[email protected] | C_JTHNIF | Sprzedano: 5214K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-12
Opinia: Pozytywna
Treść: Witam bardzo polecam sprawnie wszystko się odbyło
m**[email protected] | C_IVHBTY | Sprzedano: 5387K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-12
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko zrobione sprawnie, bez bana, przelew doszedł. Polecam jak najbardziej.
b**[email protected] | C_B9Q7NA | Sprzedano: 6029K FIFA Coins PC | 2021-03-11
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam
k**[email protected] | C_CNKGRR | Sprzedano: 794K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-11
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam, szybko i bez żadnych problemów
w**[email protected] | C_ZFHC6K | Sprzedano: 5872K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-11
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko OK! To już 4 transakcja, tym razem 6 mln poszło bezproblemowo, szybki przelew.
i**[email protected] | C_K78E0T | Sprzedano: 706K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-11
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko super! Cała transakcja przebiegła bardzo pozytywnie :)
c**[email protected] | C_8OHSQW | Sprzedano: 5330K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-10
Opinia: Pozytywna
Treść: 2 dni i konto opróżnione, bez bana. Pieniądze po 2 daniach na koncie. Duży pozytyw!
k**[email protected] | C_KEB313 | Sprzedano: 5675K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-10
Opinia: Pozytywna
Treść: Polecam, wszystko ok i całkiem sprawnie
t**[email protected] | C_4E4WBS | Sprzedano: 518K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-10
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko git jak zawsze

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia