FIFA Coins Opinie klientów

Poniżej znajdziesz opinie o sklepie wystawione przez naszych klientów.

Wszystkie opinie
r**[email protected] | C_BWPWSU | Sprzedano: 3479K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zwykle wszystko szybko, gładko i przyjemnie. Polecam
k**[email protected] | C_V5MXEM | Sprzedano: 1170K FIFA Coins PC | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko poszło szybko i sprawnie.
k**[email protected] | C_7NJOJQ | Sprzedano: 1011K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko przebiegło bezproblemowo, polecam ! :)
j**[email protected] | C_8G3DLL | Sprzedano: 1026K FIFA Coins PC | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszystko sprawnie i bezpiecznie! Polecam bardzo, nie raz już korzystałem z oferty i nigdy się nie zawiodłem :)
s**[email protected] | C_YMARBP | Sprzedano: 1498K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: Super jak zwykle
k**[email protected] | C_UE2MSP | Sprzedano: 7000K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: Serdecznie polecam, 7mln na ps4 sprzedane. Udało sie bez bana. Zlecenie zaczete w piatek a juz we wtorek pieniadze byly na koncie.
s**[email protected] | C_APDFYS | Sprzedano: 15028K FIFA Coins PC | 2021-03-23
Opinia: Pozytywna
Treść: 15 milionów przelane w 2 dni, wszystko szybciutko, bana nie widać, pierwszy raz tutaj sprzedawałem coinsy i na pewno nie ostatni.
p**[email protected] | C_SX8MHE | Sprzedano: 3463K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-22
Opinia: Pozytywna
Treść: Jestem bardzo zadowolony POLECAM
d**[email protected] | C_SXHAC7 | Sprzedano: 10007K FIFA Coins PC | 2021-03-22
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybka i bezproblemowa transakcja, 10kk na PC bez bana.
l**[email protected] | C_CD5Z8N | Sprzedano: 2849K FIFA Coins PC | 2021-03-22
Opinia: Pozytywna
Treść: Jak zawsze super :). PC
s**[email protected] | C_CGKZNQ | Sprzedano: 1508K FIFA Coins XBOX ONE, XBOX SERIES X, XBOX SERIES S | 2021-03-21
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko bez bana więc git
r**[email protected] | C_1WWZWU | Sprzedano: 5189K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-21
Opinia: Pozytywna
Treść: Szybko i sprawnie przeprowadzona operacja. Najlepsi na rynku. Polecam.
z**[email protected] | C_WE3J1Y | Sprzedano: 3488K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-21
Opinia: Pozytywna
Treść: Good
J**[email protected] | C_SYST4R | Sprzedano: 16367K FIFA Coins PC | 2021-03-21
Opinia: Pozytywna
Treść: Wszytsko pięknie kasa co do grosza
d**[email protected] | C_C8FANN | Sprzedano: 1477K FIFA Coins PS4, PS5 | 2021-03-21
Opinia: Pozytywna
Treść: Bardzo dobra usługa, przede wszystkim szybka

deliver
Sprawdź

Status swojego zamówienia lub zlecenia